Flexibel inzetbaar

Uiteraard lever ik maatwerk. Elke opdracht is immers anders. Ik ben flexibel inzetbaar (ook in het weekend) en maak graag kennis om jouw vraag en mijn mogelijkheden te bespreken. Dit kan in persoonlijk contact maar als je liever (beeld)belt is dat natuurlijk ook prima. Daarna stuur ik je een uitwerking van de opdracht, mijn aanpak en de kosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En daarom staan ook mijn algemene leveringsvoorwaarden op deze site.

Tarief

Mijn standaard tarief voor korte schrijfopdrachten is 60 euro per uur. Bij langer lopende opdrachten is de vergoeding nader te bepalen. Voor foto’s geld hetzelfde basistarief, maar aangezien foto’s moeten worden nabewerkt is het totale aantal uren dat in rekening gebracht wordt afhankelijk van de fotografeeropdracht.
Uiteraard breng ik het kennismakingsgesprek waarin we de opdracht bespreken niet in rekening. Na dat gesprek ontvang je een gespecificeerde beraming van het aantal benodigde uren. Wil je liever geen verrassingen, dan spreken we een vaste prijs per opdracht af.
Ik werk vanuit de Kleine Ondernemers Regeling (KOR) en daardoor breng ik geen BTW in rekening.

Ik hoor graag van je

Als je in het contactformulier je naam, e-mailadres en telefoonnummer achterlaat, neem ik uiterlijk de volgende werkdag contact met je op. Voel je vrij om alvast iets over de opdracht te vermelden.